Elämyskeskus Cafe Väinö

Cafe Väinö ilmakuva

Elämyskeskus Cafe Väinö

Idyllisellä Väinölänniemen uimarannalla sijaitseva kahvila ja tarjoilee kuumaan kesäpäivään vilvoittavat juomat (A-oikeudet), limut, karkit ja jäätelöt. Viileämmällä säällä asiakkaita lämmittää kahvi- tai teekupponen tuoreen parilassa paistetun paninin kera.

Kahvilan yhteydessä vuokraamme erilaisia elämystuotteita täydellisen rantapäivän toteuttamiseksi. Cafe Väinöltä löytyy mm. uimaleluja ja pelejä vuokrattavaksi.

Cafe Väinön vuokrausvalikoimaan kuuluu nyt myös SUP -laudat! Kahvilan ollessa auki lautoja voi vuokrata varauksetta, sekä ryhmille (5-10 hlö) voi varata etukäteen SUP -laudat tunniksi, pariksi, tai pidemmäksikin aikaa. SUP -lautailun voi yhdistää myös elämyspäivään Kuplafutiksen, Saunalauttailun tai Limusiinivarauksen yhteyteen. Kysy tarjous!

Cafe Väinö tarjoaa myös pop-up toimintaa erilaisiin tapahtumiin tilauksesta. Jos haluat ulkoistaa kahvila- tai anniskelutoiminnan tapahtumassasi, tai tilata jäätelömyyntiä, ota yhteyttä! Cafe Väinössä onnistuu niin ikään yksityistilaisuudet sekä yrityksille myymme kahvi- ja jäätelölipukkeita.

Cafe Väinö aukeaa toukokuussa ja talviteloille elämyskeskus jää elo-syyskuussa. Cafe Väinö on auki säävarauksella.

Toukokuussa 2020 Cafe Väinö on säävarauksella auki takeaway -kahvilana. Väinöltä saat mukaan kahvit, karkit, jäätelöt ja limut!

Tiedotamme aukioloajoista aktiivisesti Cafe Väinön Facebook -sivuilla.

TAPAHTUMAKALENTERI

paivamaara
19.2.2019
paivamaara
26.2.2019
paivamaara
20.-22.6.2019
paivamaara
25.-27.7.2019
paivamaara
2.-3.8.2019