Scooter

9.11.2018
20:00 — 23:00

Ysärin ykkösvillitsijä Scooter esiintyy Kuopiossa 9.11.2018

Scooter on aloittanut jo tänä syksynä erityisen juhlavuoden, joka vie yhtyeen maailmankiertueelle ja tuo myös Suomeen marraskuussa, julkaisihan tämä saksalainen elektronisen tanssimusiikin uranuurtaja ensimmäisen Vallée De Larmes – ja megasuosion saaneen Hyper Hyper -singlensä vuonna 1994. On siis aika polkaista käyntiin Scooterin 25-vuotisjuhlakiertue! Luvassa on ennennäkemätön ilta, jossa käydään läpi yhtyeen megasuosion räjäyttäneet hitit sekä päästetään valloilleen koko 25 vuotta jo kantanut energia, josta Scooter on tullut tunnetuksi.

Viimeksi vuonna 2015 Helsingin Jäähallin täyttänyt Scooter nähdään 100% – 25 Years & Wicked Tour -kiertueen tiimoilta Suomessa peräti kolmella isolla keikalla: 8. marraskuuta Helsingin Jäähallin Black Boxissa, seuravaana päivänä Kuopiohallissa ja 10. marraskuuta Ouluhallissa.

Scooter on ollut aina suurien massojen juttu, ja esimerkiksi Kuopiohallin keikan yhden mahdollistajan Kalpa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman on jo nyt liekeissä. Samalla keikka on avaus Kalpan uudenlaisille yhteistyökuvioille, joita on tarkoitus jatkaa. “On hienoa saada tälläinen maailmanluokan artisti Kuopioon.”

Scooter on julkaissut urallaan jo 19 studioalbumia, näistä viimeisimmän Forever-pitkäsoiton viime vuonna. Iso-Britanniassa ennakkoon jo hallit tällä maailmankiertueellaan myynyt Scooter on kiistatta yksi 90-luvun menestyneimpiä bändejä, ja nyt alkanut kiertue on ollut menestys myös Scooterin kotimaassa Saksassa, jossa loppuunmyytyjen hallien lisäksi 100 000 fania täyttää Berliinin olympiastadionin.

Scooterin riveissä vaikuttavat H. P. Baxxter, Michael Simon ja Phil Speiser ovat tuomassa Suomeen ison valo- ja lavashown juhlan kunniaksi. Enää vain pitää selvittää How Much Is The Fish? Mitä väliä – Move Your Ass!

Jakaminen