Cafe Väinö uudistuu kesäksi 2019

Cafe Väinö 2019
  • Kahvilan terassin alue on suurentunut huomattavasti, toimitilan ulkoasua on muutettu sekä valikoimaa lisätty
  • Cafe Väinö aukeaa perjantaina 17.5. klo 12

Kuopion Väinölänniemen rannalla sijaitsevaan Cafe Väinöön on tehty kevään 2019 aikana useita uudistuksia. Toimitiloja on uudistettu, sisätilaan ollaan muun muassa lisätty baaritiski jonka myötä myös sisätiloissa on nyt asiakaspaikkoja. Kahvila avaa ovensa ensimmäistä kertaa tänä keväänä huomenna perjantaina klo 12.

Cafe Väinön tuotevalikoima koostuu niin virvokkeista, jäätelöstä ja erilaisista vuokratuotteista. Tarjolla on erilaisia jäätelövaihtoehtoja, makeisia ja pientä suolaista, kuten täytettyjä leipiä ja panineja. Syötävän lisäksi tarjolla on myös kahvia sekä alkoholittomia että alkoholillisia virvokkeita. Väinöllä on myös mahdollisuus vuokrata kesän aikana erilaisia rantaleluja, kuten uimapatjoja ja -renkaita.

Väinöllä tullaan järjestämään viralliset kesäkauden avajaiset kesäkuun alkupuolella, jonka lisäksi kesän aikana tullaan järjestämään muita koko perheen rantatapahtumia, jossa on mukana erilaista aktiviteettia pomppulinnasta live-musiikkiin. Cafe Väinö on myös osa Kuopiorockin festivaalialuetta, jolloin rannalla vietetään Savon Kovimpia Ysäribileitä koko festareiden ajan.

Cafe Väinö on nyt liittynyt Instagramiin käyttäjänimellä @cafevaino.

Cafe Väinö on auki säävarauksella toukokuussa viikonloppuisin ja joka päivä kesä- sekä heinäkuussa klo 10-20, tarkat aukioloajat tiedotetaan kahvilan some-kanavissa.

Lisätietoja

Allu Koskinen, yrittäjä
+358 50 436 8322
allu@realalbertpromotion.fi

Cafe Väinö
Väinölänniemi 26
70100 Kuopio

Facebook: https://www.facebook.com/cafevaino/
Instagram: @cafevaino

Lisätietoja

info@realabertpromotion.fi
+358 50 359 3990

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email