Yritys

Real Albert Promotion Oy

Real Albert Promotion on Kuopiolainen tapahtumien järjestämiseen keskittynyt yritys. Real Albert Promotion järjestää tapahtumia vuosien kokemuksella laidasta laitaan, kuten festivaaleja, yritysjuhlia, klubi-iltoja, bileitä, kauppakeskusteemapäiviä, syntymäpäiväjuhlia, pikkujouluja tai vaikkapa polttareita. Vuokraamme myös kalustoa tapahtumiin ja illanviettoihin.

Tapahtumien lisäksi suuressa roolissa yrityksen toimialaan kuuluu elämys- ja vuokraustoiminta. Elämyspalveluvalikoimaamme kuuluu Kuopion Saunalautta, Kuopion Kuplafutis sekä Kuopion Limusiini sekä SUP-lauta vuokraus. Real Albert Promotion omistaa 25% henkilösvuokrausyritys Target Staff Oy:stä. Lue lisää!

Real Albert Promotion on myös osakkaana RPS Brewing Oy:ssä. Lue artikkeli tästä

Vuokratuotteemme voit katsoa tästä.

Kesäsesonkina yrityksen toimintaa kuuluvat myös Kuopion Jäätelökioskit sekä elämyskeskus Cafe Väinö. Lisäksi tarjoamme yrityksille esimerkiksi markkinointi- ja ohjelmapalveluita ja ratkaisuja.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin / FAQ

 

Mikä on Real Albert Promotionin toimialue?

Real Albert Promotionin toimialue on pääasiassa Kuopion lähialueilla, mutta projekteja toteutetaan tarvittaessa ympäri Suomen.

Saako Real Albert Promotionilta tilattua koko tapahtuman?

Kyllä saa. Meidän kautta saat tapahtumaasi esiintyjät, rakenteet, tuotannon sekä markkinoinnin. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Milloin Real Albert Promotion on perustettu?

Real Albert Promotion on perustettu vuonna 2009. Tätä ennen tapahtumajärjestäjänä toimi Real Albert Club vuodesta 2005 lähtien.

Mikä on ollut Real Albert Promotionin isoin projekti?

Real Albert Promotionin suurin yksittäinen projekti on toistaiseksi ollut Kuopiorock -festivaalin projektijohtovastuu vuosina 2009-2019. Vuonna 2018 Kuopiorock keräsi yli 27 000 kävijää ja vuonna 2019 ennätykselliset 32 000 kävijää! Vuonna 2019 Kuopiorock oli lauantaina loppuunmyyty. Vuodesta 2015 alkaen järjestetyssä Tahko Juhannuksessa on vieraillut vuosittain n. 5 000 – 14 000 kävijää.

Myös muista suurista tapahtumista on tullut natsoja kaulaan, mm. vuodelta 2009 Helsinki International Airshow’n koordinoinnissa toimiminen, jossa oli kävijöitä yli 60 000 ja I Love Kuopio Festivalista vuodelta 2013 joka oli loppuunmyyty. Vuoden 2014 I Love Kuopio Festivalilla oli lähes 3 000 kävijää. Väinölänniemen rannalla järjestetty SupaFly Beach Party keräsi vuosina 2014-2017 yhteensä n. 9000 kävijää.

Real Albert Promotion on ollut osana järjestämässä heinäkuussa 2015 Kimmo Timosen Stanley Cup Juhlia Kuopion torilla, jossa oli illan aikana yli 10 000 kävijää. Keväällä 2018 Kuopion torilla juhlittiin Iivo Niskasen kultajuhlia tuhatpäisen yleisön voimin. Lokakuussa 2019 Kuopion torilla juhlittiin KuPS:in suomenmestaruutta, ja torille kerääntyi pikkusateesta huolimatta tuhansia kuopiolaisia seuraamaan mestaruusjuhlaa.

Ilmainen urheilun ja viihteen tapahtuma Sunsets Kuopio 2018 keräsi yli 30 000 kävijää Kuopion Satamatorille elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Vuonna 2019 tapahtuma keräsi yli 22 000 kävijää sateisesta kelistä huolimatta.

Missä ovat Real Albert Promotionin toimitilat?

Real Albert Promotionin toimitilat sijaisevat Kuopiossa (Käsityökatu 18 – käynti Henry’s Pubia vastapäätä, 2. kerros).

 

Medialle

Muut konsernin ja tapahtumien logot: