Cafe Väinön uudet tuulet

Cafe Väinö 2020

Kuopion Väinölänniemellä sijaitseva Cafe Väinö uudistaa toimintaansa. Viime kesänä rantakahvila saavutti suuren suosion niin paikallisten kuin turistien keskuudessa. Asiakkaiden toiveisiin on vastattu ja toiminta laajenee sekä verkossa että paikan päällä. 

Viime kesänä vuokratuotteet olivat rannalla haluttua tavaraa ja niitä onkin tulossa lisää kesälle 2021. Cafe Väinö uudistuu myös rakenteellisesti, kun terassilaajennus toteutetaan ennen kesäkauden avausta. Muita uutuuksia on myös luvassa, mutta niitä saadaan odottaa lähemmäksi kesää. 

Kesää kohden valmistaudutaan kuitenkin jo nyt hurjaa vauhtia. Siitä merkkinä on Cafe Väinön täysin uudet verkkosivut. Verkkosivut avataan TÄNÄÄN perjantaina 20.11. Verkkosivuilla pääsee tutustumaan muun muassa kahvilan toimintaan sekä elämyksiin ja vuokratuotteisiin. 

Vuokratuotteita on saatavilla päiväkohtaisesti sekä koko kesän ajalle. Tarvikkeita ja elämyksiä hauskanpitoon löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin. Valikoima on jo nyt mittava ja päivittyy jatkuvasti asiakkaiden toiveilla. Sivuilla voi jättää viestiä liittyen kahvilan toimintaan, vuokratuotteisiin tai mitä itse rantakahvilaan kaipaa. Vaikuttaa voi jo nyt!

Erityisenä uutuutena verkkosivuilla on Cafe Väinön oma verkkokauppa. Verkkokaupasta löytyy välineet rannalla oleskeluun joilla varmistaa, että kesästä nauttii täysin rinnoin. Valikoimasta löytyy myös Cafe Väinön logolla varustettuja tuotteita. Lahjakorteilla voi ilahduttaa esimerkiksi joululahjana, syntymäpäiväsankaria tai ostaa itselleen. Kesän herkullisin lahjakortti on erityisesti lasten mieleen, jäätelölahjakortilla saa kesän jokaisena päivänä jäätelön veloituksetta Cafe Väinöstä.  

Cafe Väinön ollessa osa Real Albert Promotionin perhettä mahdollistaa tämä yksityistilaisuuksien järjestämisen Väinölänniemellä. Rantakahvilan tilat ovat vuokrattavissa niin yksityishenkilöiden kuin yrityksen tapahtumia varten. Elämykset ja aktiviteetit voidaan yhdistää jokaiseen tapahtumaan asiakkaan toiveiden mukaan. Tapahtumat olivat viime kesänä hitti Cafe Väinön tiloissa. Tulevan kesän uusien elämysten ja aktiviteettien ansiosta tapahtumista saadaan entistä ikimuistoisemmat. 

Kesään on vielä tovi aikaa, mutta onneksi uusien verkkosivujen avulla pääsee virittäytymään jo nyt kesäiseen tunnelmaan. Tutustu verkkosivuihin täältä! 

Nähdään kesällä Väinölänniemellä ja talvella verkkokaupassa!

Lisätietoja

www.cafevaino.fi

info@realabertpromotion.fi
+358 50 359 3990

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email