Haloo Helsinki! -yhtyeen jäsenien uusi duo STEREO esiintyy Tahko Juhannuksessa

Tuottaja/DJ -duo STEREO

– Leo Hakanen ja Jere Marttila perustivat tuottaja- / DJ-duon nimeltä STEREO
– Duon ensimmäiset kappaleet Vuosien Päästä ja 74 julkaistiin viime yönä
– Savon suurinta juhannusjuhlaa tähdittää myös Evelina, Popeda, Pikku G, Roope Salminen & Koirat ja Kaija Koo

Tahko Juhannus järjestetään ensi kesänä jo viidettä kertaa Tahko Event Parkissa 20.-22.6.2019. Festivaalin ensimmäisiin artistikiinnityksiin kuuluvat kotimaiset suosikit Evelina, Popeda, Pikku G, Roope Salminen & Koirat ja Kaija Koo. Uutta verta artistikattaukseen tuo Haloo Helsinki! -yhtyeen Leo Hakasen ja Jere Marttilan perustama tuottaja- / DJ-duo nimeltä STEREO.

Hakanen ja Marttila toimivat STEREO:n biisintekijöinä, vokalisteina ja tuottajina. “Vuosien päästä” -biisin on miksannut Miles Walker, joka tunnetaan mm. artistien Beyonce, Bruno Mars, Coldplay, Rihanna ja Steve Aoki tuotantojen takaa. “Olemme todella fiiliksissä tästä uudesta Duo:sta. Meillä on ollut pitkään haaveena tehdä EDM-musiikkia, ja nyt Haloon jäädessä tauolle, saimme mahdollisuuden toteuttaa tämän projektin. Aiomme viedä kotimaisen EDM-musan nextille levelille!” – Hakanen ja Marttila kommentoivat.

Tahko Juhannuksen koko artististikattaus julkaistaan ystävänpäivänä 14.2.2019, jolloin myyntiin tulevat myös muut ennakkolipputyypit sekä julkaisemme artistien esiintymispäivät. ”Juhannuksena Tahkolla päästään juhlimaan kotimaisten eturivin artistien tahtiin. STEREO tulee olemaan uutuudenkarkeana bändinä hieno lisä Tahko Juhannukseen.” kertoo festivaalipäällikkö Allu Koskinen. ”Tämä festivaali on ollut alusta lähtien niin rakkaudentäyteinen, niin mikäpä muu kuin ystävänpäivä sopisi paremmin seuraaville artistijulkaisuille. Kannattaa siis pysyä kuulolla!”

Tahko Juhannus 20.-22.6.2019

Ensi vuoden kolmen päivän edulliset ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

Lippujen hinnat: 
3PV peruslippu 109e
3PV VIP 195e

www.tahkojuhannus.fi
Facebook: www.facebook.com/tahkojuhannus
Instagram: @tahkojuhannus

Lisätietoja

info@realabertpromotion.fi
+358 50 359 3990

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email