Kesän TOP8 aktiviteetit poikkeusoloissa koko perheelle tai kaveriporukalle!

Kuopion Saunalautta
Kesä 2020 tulee olemaan meille kaikille tavanomaisesta poikkeava, halusimme tai emme. On kuitenkin sinun itsesi vastuulla, kuinka ikimuistoisen siitä teet! Olemme listanneet kesän 2020 TOP8 aktiviteetit, joita voit turvallisesti harrastaa myös poikkeusoloissa. Aktiviteeteistä löydät sopivaa tekemistä perheen kesken, kaveriporukalle, tai esimerkiksi työporukan virkistäytymiseen!
 

1. Kuopion Saunalautta

Nauti ensiluokkaisesta saunakokeuksesta Kallaveden laineilla! Saunalautan pehmeistä puulöylyistä ja paljun syleilystä nauttii jokainen vauvasta vaariin, SUP -laudat tuovat hieman lisämaustetta vedessä polskimiseen ja grillissä valmistuvat eväät koko porukalle.
 

2. Kuopion Kuplafutis

Kuplafutis on hengästyttävän hauska, leikkimielinen urheilulaji jossa futista pelataan hupaisat suojakuplat päällä! Sääntöjä Kuplafutiksessa ei juurikaan ole, kunhan pelaa reilusti ja pitää hauskaa.
 

3. Kuopion Limusiini

Ripaus luksusta arkeen? Kuopion Limusiinissa järjestät romanttiset treffit, unohtumattomat synttärit tai vaikkapa yllätysohjelman illanistujaisiin! Hulppea Hummer H2 kyydittää asiakkaita niin Kuopiossa kuin lähipitäjissä, ja ammattikuskimme varmistaa asiakkaidemme onnistuneen elämyksen.
 

4. Sähköavusteiset Fatbiket

Sähköavusteisilla Fatbikeilla Kuopion mäkiset maastot taittuvat vaikka edellisestä fillaroinnista olisikin jo aikaa! Pyöriä voi vuokrata pienestä isoonkin ryhmään (12 aikuista + 4 lasta), joko omatoimisesti tai opastetulla kierroksella.
 

5. SUP -lautailu Vänärillä

Mikä olisikaan kesäisempää tekemistä kuin Väinölänniemen upeissa maisemissa SUP -lautailu! Jopa kymmenen hengen porukat pääsevät matkaan uimarannan kupeessa sijaitsevalta Cafe Väinöltä, johon pääsee nopeasti ja kätevästi autolla, pyörällä, tai keskustasta vaikkapa kävellen.
 

6. Kävelylenkki, retkikahvit ja jäätelöt Väinölänniemellä

Väinölänniemen hienoihin maisemiin kelpaa tutustua myös ihan kävellen! Väinölänniemen ympäri kiertävä ulkoilureitti on suosittu retkikohde Kuopiolaisten keskuudessa, ja Cafe Väinöltä saa kätevästi ulkoilun päätteeksi mukaan kahvit sekä jäätelöt!
 

7. Pomppulinnat lastenjuhliin

Pomppulinnat sopivat myös poikkeusolojen juhlavetonaulaksi! Vaikka isoja juhlia ei voikaan tällä hetkellä järjestää, pomppulinna riemastuttaa varmasti synttärisankaria ja lähimmäisiä. Pomppulinnat toimitamme ja asennamme suoraan asiakkaalle, joten tämän helpommaksi juhlajärjestelyt eivät muutu!
 

8. Monipuoliset pelit piristämään arkea

Miltä kuulostaisi biljardipöytä, flipperi, Whack-a-mole, korispeli, tai vaikkapa jousiammuntapeli kotiin kuljetettuna? Vuokrapelit tuovat piristystä arkeen ja paljon kaivattua vaihtelua poikkeuksellisiin aikoihin.
 
Kaikki mainitut vuokratuotteet ja elämyspalvelut toteutetaan viranomaisten määräyksiä noudattaen ja hygieniasta huolehtien. Voit kysyä lisätietoja WhatsAppilla numerosta +358 50 359 3990 tai sähköpostilla: info@realalbertpromotion.fi

Lisätietoja

info@realabertpromotion.fi
+358 50 359 3990

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email