Kuplafutis Kuopio

Lisätietoja

info@realabertpromotion.fi
+358 50 359 3990

www.kuopionkuplafutis.fi

Katso lisätietoja:

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Kuopion Kuplafutis

Kuplafutis on tullut Kuopioon jäädäkseen! Supersuosittu jalkapallon muoto yhdistää urheilun ja hauskanpidon erityisen vauhdikkaalla tavalla. Kestävästä muovista valmistetut kuplat kestävät kovimmatkin taklaukset, ja laji sopii yläasteikäisistä eläkeläiseen asti. Katso vauhdikas video alta!

Missä ja miten?

Kuplafutista voi pelata kesällä nurmella (jalkapallokentät, tekonurmet, puistot…) ja talvella sisätiloissa (Kuopion Oheisharjoittelukeskus, koulujen salit, tekonurmelliset kuplahallit). Voit järjestää pelipaikan itse tai pyytää meiltä apua ja vinkkejä pelien suunnitteluun. Pelit saa parhaiten aikaiseksi kahdella 4-8 pelaajan joukkueilla, mutta isommallakin porukalla pelit onnnistuu mainiosti.

UUTTA! Kuplafutiksia löytyy meiltä nyt kaksi settiä, eli tarvittaessa voimme järjestää kahdet pelit samaan aikaan. Näin olleen onnistuu isompienkin porukoiden turnaukset kunhan pelipaikka on tarpeeksi suuri (Väinölänniemen pelipaikkamme on sopiva yhdelle porukalla kerrallaan) tai kahdet pelit eri paikoissa samaan aikaan. Siistiä!

Hinnasto:
• Tunnin pelit alkaen 250€ / tunti
• Hinta sis. alv10%

Hintaan sisältyy:
• 4-16 kuplaa sovitun mukaan (pelaajia voi olla enemmänkin)
• Kuplien toimitus, täyttö ja tyhjennys
• Ohjeistus ja tuomarointi
• Pelipallo

Katso lisätietoja nettisivuiltamme: www.kuopionkuplafutis.fi

FACEBOOK