Real Albert Promotion osakkaaksi henkilöstöyritykseen

Uusi henkilöstövuokrausyritys Target Staff Oy on aloittanut toimintansa

Real Albert Promotion omistaa osuuden juuri perustetusta henkilöstövuokrausyrityksestä, Target Staff Oy:stä. Henkilöstövuokraustoimintaan mukaan lähteminen on osa Real Albert Promotionin kasvustrategiaa jonka tavoitteena on tulla kokonaisvaltaiseksi toimijaksi tapahtuma- ja elämysalalla.

“Olemme jo vuosia toimittaneet erilaisiin promootioihin henkilökuntaa, joten osakkaaksi lähteminen oli luonnollinen jatkumo yrityksen viime vuosien kasvulle.” kertoo Real Albert Promotionin toimitusjohtaja Allu Koskinen.

Target Staff Oy on perustettu ratkomaan HoReCa- ja tapahtuma -alalla toimivien yritysten henkilöstöhallintaan kohdistuvia ongelmia. Yritys takaa asiakkailleen rautaiset ammattilaiset promootioihin, tapahtumiin sekä päivittäisiin työtehtäviin. Työntekijöille Target Staff tarjoaa monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä työelämässä.

Target Staff Oy:n tavoitteena on ratkaista HoReCa- ja tapahtuma -alan henkilöstötarpeista johtuvia ongelmia, ja tarjota asiakkailleen aina koulutetun ja ammattitaitoisen työntekijän. Perustajanelikon vuosikymmenten kokemuksen myötä karttunut pelisilmä takaa sen, että asiakkaan odotus ja palvelun laatu kohtaavat saumattomasti. Yritys on aloittanut toimintansa Kuopion ja Joensuun toimipisteillä. Target Staff Oy:n oman henkilökunnan viihtyvyys työssä on yrityksen johdolle sydämen asia. Työntekijöitä koulutetaan jatkuvasti alati muuttuvan alan tarpeisiin, jotta asiakkaat ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja työntekijät kokevat voivansa niin ikään kehittyä alalla. Yrityksen motto onkin: “Aitoa Välittämistä”

Target Staff Oy:n on perustanut ystävykset sekä eri alojen moniosaajat Jussi Viljala, Allu Koskinen, Niko Dahlström ja Mika Kilpeläinen. Yrityksen idea syntyi yhdessä vietetyn illan tuloksena. Illan aikana nelikko keskusteli siitä, olisiko markkinoilla tarvetta monipuoliselle henkilöstövuokrausyritykselle, joka kouluttaa ja välittää alojensa huippuammattilaisia. Asiaa hetken aikaa pureskeltuaan joukko päätti yksissä tuumin perustaa yrityksen, joka takaa aina rautaisen ammattilaisen HoReCa- ja tapahtuma -alalla toimivien yritysten tarpeisiin.

Jussi Viljala: Aromi PRO baarimestari 2015. Kokemusta ravintola-alalta yli 25 vuotta.
Allu Koskinen: Tapahtumayrittäjä. Kokemusta palvelualalta lähes 20 vuotta
Niko Dahlström: Kokemusta ravintola-alalta yli 25 vuotta niin ulkomailla kuin Suomessa.
Mika Kilpeläinen: Ravintolayrittäjä. Kokemusta ravintola-alalta yli 25 vuotta.

Target Staff Oy:n palveluita ovat:

•    Ravintolahenkilökunta – Alan koulutetut ja rautaiset ammattilaiset – tarjoilijat, baarimikot ja blokkarit.
•    Promootiotyöntekijät – Aina koulutettu henkilökunta promootion luonteen mukaan.
•    Tapahtumatyöntekijät – Tapahtumiin räätälöity henkilökunta.
•    Ravintolahenkilökunnan koulutukset – cocktail-, asiakaspalvelu-, myynti-, ja työhyvinvointikoulutukset.
•    Mysteerishoppaajapalvelut – Testiasiakkaamme suorittavat ennalta sovittuja käyntejä asiakkaidemme yrityksiin.

Lisätietoja mielellään antaa:
Allu Koskinen, Real Alber Promotion Oy toimitusjohtaja
Puhelinnumero: 050 436 8322
Sähköposti: allu@realalbertpromotion.fi

www.targetstaff.fi

Lisätietoja

info@realalbertpromotion.fi
+358 50 359 3990

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email