ROKKI KUULUU KAIKILLE – KUOPIOROCKIN 32 000 KÄVIJÄÄ ALLEKIRJOITTAA

     –Kuopiorockia on juhlittu ennätysyleisön voimin
Festivaalin lauantai myytiin loppuun

   Tänä iltana festivaalin kruunaa The Offspring

Kuopiorock 2019 on kerännyt ennätykselliset 32 000 juhlijaa helteisellä Väinölänniemellä kolmen päivän aikana. Festivaali myytiin lauantaina loppuun, ja VIP -alue oli loppuunmyyty perjantaina ja lauantaina. Festivaalin leirintäalue oli autopaikkojen sekä karavaani -paikkojen osalta loppuunmyyty.

”Kaikki enteet huikeasta festarista olivat ilmassa useiden viikkojen ajan ennen H -hetkeä, ja tässä vaiheessa voi jo sanoa että tämän vuoden Kuopiorock on ylittänyt kaikki odotuksemme.” kommentoi festivaalipäällikkö Allu Koskinen. ”Ensi vuonna Kuopiorock juhlii 18 -vuotissynttäreitä, joten katsotaan mitä keksitään täysi -ikäisen Rokin kunniaksi” vihjailee Koskinen jo ensi vuoden kuvioita suunnitellen.   

Tänään lauantaina festivaalin kruunaa pääesiintyjä The Offspring (US). Väinölänniemellä helteisissä tunnelmissa on saatu nauttia huikeasta artistikattauksesta sekä monipuolisesta alueohjelmasta, mitä on ollut festarikansalle tarjolla ennätyksellisen paljon. Ensi vuonna Kuopiorock juhlii 18 -vuotissyntymäpäiviään, ja juhlavuoden edulliset ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 29.7. klo 9 Tiketissä. Ennakkohintaiset liput ovat myynnissä kahden viikon ajan.

Kuopiorock 30.7.-1.8.2020

Ennakkoliput 29.7.-12.8.2019
3PV / 99e
VIP 3 pv / 209e

www.kuopiorock.fi
Facebook: www.facebook.com/kuopiorock
Instagram: @kuopiorock

Lisätietoja

info@realalbertpromotion.fi
+358 50 359 3990

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email