Sunsets Kuopio täyttää Kuopion sataman ohjelmalla viikonloppuna

Sunsest Kuopio

-Suomen suurin urheilun ja viihteen ilmaistapahtuma viikonloppuna Kuopion Satamassa
Iltabileissä esiintymässä Stig, STEREO, DJ Amanda Harkomo ja Pete Parkkonen
Sunsets Kuopio -tapahtuma keräsi kesällä 2018 yli 30 000 kävijää

Sunsets Kuopio on Suomen suurin urheilun ja viihteen ilmaistapahtuma. Tapahtuma järjestetään tulevana viikonloppuna 1.-3.8.2019 Kuopion sataman alueella. Kesällä 2018 Sunsets Kuopio -tapahtuma keräsi satamaan yli 30 000 kävijää. Tapahtumaa on mahdollista päästä seuraamaan myös aitiopaikoilta VIP-alueella. VIP-lipulla pääsee nauttimaan saunamaailmasta, Nordic Gourmetin ruokatarjoiluista, katujunakierroksesta sekä Roll M/S Princess Annen risteilystä.

Sunsets Kuopio kokoaa Kuopion sataman alueelle osallistujat yli kymmenestä eri lajista. Aiemmilta vuosilta tutusti tapahtumassa mukana katukoris– ja katusählyturnaukset, sekä Kuopio Veneilee. Tapahtumassa ratkotaan jälleen myös Kuopion Vahvin -titteli sekä Liaanihypyn Suomen mestaruus. Tuttuun tapaan satamatorin keskiössä pelataan kovatasoinen beach volley -kutsuturnaus, jossa mukana pareja kuudesta maasta. Uusina lajeina tapahtumaan tulevat mukaan kaikille ilmainen Sami Hedbergin Pullukka Run, SUP Polo, Fressi Open -tennisturnaus sekä Beach suliksen SM-kilpailut, jotka toimivat samalla maailmanliiton ulkosulkapallon lanseeraustapahtumana.

Tapahtuman viihdepuoli kasvoi vielä loppu metreillä, kun mukaan saatiin Taidetorin tapahtumanurkkaus, jossa ohjelmassa mm. hiphop-tanssia ja kasvomaalauksia, sekä rentoa tunnelmaa ja viihdyttäviä esityksiä tarjoava Wines And Blankets -tapahtuma. Pelien välissä yleisöä viihdyttämässä myös ihastuttava tanssiryhmä FreeZtyle sekä lumoava muotinäytös Show @studioalext. Perheen pienimmillekin löytyy tekemistä, kun Lelukauppa Partanen luo entistä suuremman lastenmaailman satamatorin nurmelle.

Iltabileissä lavalle nousee laajempi artistikattaus, kuin koskaan aiemmin. Perjantain iltabileet käynnistää aina hyväntuulinen Stig, joka tanssittaa yleisöä letkeillä ja humoristisilla hip hop -biiseillään. Perjantai -iltaa tähdittää myös Haloo Helsinki! -yhtyeen Leo Hakasen ja Jere Marttilan perustama tuottaja- / DJ-duo nimeltä STEREO. Lauantai -iltana tapahtuman kruunaavat upea ja energinen DJ Amanda Harkimo sekä Idolsista artistiuransa aloittanut ja Kohta Sataa -hitistään tunnettu, kuumaakin kuumempi Pete Parkkonen. Yleisölle kaikki tämä on nähtävissä ja koettavissa maksutta.

Sunsets Kuopio on vakiinnuttanut paikkansa Kuopion kesän merkittävimpien tapahtumien joukossa. Suomessa ei järjestetä toista vastaavassa mittakaavassa olevaa urheilun ja viihteen ilmaistapahtumaa. Tapahtuman tuottaa Target Events Oy yhteistyössä yli 160 yrityksen ja eri urheiluseurojen kanssa.

Tänä vuonna VIP-liput saatavilla myös verkkokaupasta!

Kahden päivän VIP -lipput pe-la 125€

Perjantai 2.8.
21:30  Stig
23:00  Stereo

Lauantai 3.8.
21:30  DJ Amanda Harkimo
23:00  Pete Parkkonen

Sunsets Kuopio 1.-3.8.2019
Kuopion Satama

www.sunsetskuopio.com
Facebook: www.facebook.com/kuopiobeach
Instagram: @sunsetskuopio

Lisätiedot:
Allu Koskinen
+ 358 50 436 8322
allu@realalbertpromotion.fi

Lisätietoja

info@realalbertpromotion.fi
+358 50 359 3990

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email