Syntymäpäivät

Meiltä saat ideat ja kaluston syntymäpäiville – oli päivänsankari sitten vauva tai vaari! Tapahtumapaikkana toimii joko itse valitsemanne sijainti, tai esimerkiksi yhteistyökumppaninamme toimivan Kuopion Oheisharjoittelukeskuksen tilat. Kuopion Limusiini kuljettaa syntymäpäiväsankarin ja juhlavieraat tyylikkäästi perille.

Lapsille valikoimastamme löytyy useita erilaisia pomppulinnoja ja pelejä, jotka riemastuttavat syntymäpäiväsankaria ja -vieraita takuuvarmasti. Voitte valikoida teemaan sopivan pomppulinnan ja me tuomme sen paikan päälle, pystytystä varten tarvitaan vain sähköä ja sopiva tila vuokratuotteille. Pomppulinnoja voi käyttää kesällä hyvin myös ulkona, eli tapahtumapaikkana voi toimia vaikkapa oma takapiha!

Nuorisolle aktiviteetiksi sopii useat eri pelit vuokravalikoimastamme, kuten Fortnite- jousiammunta, Whack-a-mole tai vaikkapa Kuplafutis. Yhteistyökumppaniverkostomme avulla voimme toteuttaa myös muita monipuolisia ohjelmanumeroita syntymäpäiville.

Aikuisille meillä on tarjota upeita elämyksiä vuosien karttumisen kunniaksi- miltä kuulostaisi esimerkiksi risteily Kuopion Saunalautalla? Ohjelmaa ja aktiviteetteja järjestämme laidasta laitaan – oikeastaan vain mielikuvitus on rajana! Järjestämme mielellämme myös pöytävaraukset ja ruokailut juhlapäivääsi.

Kysy lisää jos haluat järjestää syntymäpäiville jotain ikimuistoista!

Lisätietoja

info@realabertpromotion.fi
+358 50 359 3990

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email