Tahko juhannuksessa esiintyy liuta kotimaisia huippuartisteja

– Savon suurinta juhannusjuhlaa tähdittää Evelina, Popeda, Pikku G, Roope Salminen & Koirat ja Kaija Koo

– Suositut kolmen päivän VIP -liput sekä perusliput nyt myynnissä

Tahko Juhannus järjestetään ensi kesänä jo viidettä kertaa Tahko Event Parkissa 20.-22.6.2019. Festivaali on julkaissut ensimmäiset artistikiinnityksensä.

Vain Elämää -ohjelmassa laulusuorituksillaan ihastuttanut pop-tähti Evelina saapuu Tahkolle juhannuksena tanssittamaan festivaalikansaa mm. hittiensä Tornado, Kylmii Väreitä ja Honey tahtiin. Tulevaa juhannusta voi fiilistellä laulajan keikalla Tahkon talvikauden avajaisissa Piazzalla tänään perjantaina. Suomirock -asennetta juhannusjuhlille tuo Popeda, ja bilebiittejä puolestaan tarjoilee Roope Salminen & Koirat. Juhannuksena Tahkolla nähdään myös juuri kahteen kertaan Hartwall Areenan täyteen vetänyt Kaija Koo sekä viime kesinä menestyksekkään paluun festarilavoille tehnyt räppäri Pikku G. Lisää artistijulkaisuja on luvassa kevättalvella 2019.

Rakkauden juhannus -tittelillä varustettu festivaali ylitti kävijätavoitteensa viime kesänä, ja kävijöiden määrä on ollut nousujohteista kuluneiden neljän kesän aikana. Tahko on suosittu juhannuksen viettopaikka Pohjois-Savon alueella ja moni nauttiikin keskikesän juhlasta perinteisissä maisemissa mökillä, festivaalitunnelmalla höystettynä.

”Viime kesänä Tahko Juhannus ylitti odotukset kävijämäärän suhteen, ja tällä tarmolla on hyvä jatkaa festarin kehittämistä.” kertoo festivaalin tuottamisessa alusta asti mukana ollut festivaalipäällikkö Allu Koskinen. ”Viime kesänä loppuun myydyt VIP -liput julkaistaan nyt hyvissä ajoin myyntiin, sillä kysyntä on jo tässä vaiheessa ollut kovaa.” kertoo Koskinen suosiota keränneestä festivaalin VIP -alueesta.

www.tahkojuhannus.fi

Facebook: www.facebook.com/tahkojuhannus

Instagram: @tahkojuhannus

Lisätietoja

info@realabertpromotion.fi
+358 50 359 3990

www.tahkojuhannus.fi

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email