Juhannusta juhlittiin Tahkolla 14 000 kävijän voimin

-Lämpimissä tunnelmissa vietetty Tahko Juhannus keräsi 14 000 kävijää
-Festivaalin VIP -liput myytiin loppuun viikonlopun osalta
-Tahko Juhannus juhli 5 -vuotissynttäreitä

Tahko Juhannus on kerännyt kolmen päivän aikana ennätykselliset 14 000 kävijää. Kolmen päivän aikana loppuun myytiin viikonlopun kaikki VIP -lipputyypit sekä ennakkoon kaikki leirinnän auto -ja caravanpaikat. Ensi kesänä festivaali järjestetään tutussa paikassa Tahko Event Parkissa 18.-20.6.2020. Tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista juhannusfestivaaleista.

Torstaina juhlia aloiteltiin ysäribändi Movetronin tahtiin, ja ensimmäinen festaripäivä tarjoili juhannuksen juhlijoille lämpimän tunnelman lisäksi myös menevän kattauksen kotimaista livemusiikkia. Perjantaina juhannusaatto polkaistiin vauhtiin Roope Salminen & Koirat sekä Teflon Brothersin biletunnelmalla vartustetuilla seteillä, ja ilta päätettiin energisen Juha Tapion keikkaan. Lauantaina festareilla on ollut tarjolla suomalaisia eturivin artistien keikkoja ja illan kruunaavat vielä tänään koko kansan suosikit SANNI sekä JVG. Lauantaina alkuillasta nähtiin myös energinen keikka DJ -Duo Stereolta, joka nähdään seuraavan kerran Savossa Sunsets Kuopio -tapahtumassa elokuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Supersuosittu VIP -alue houkutteli jälleen asiakkaita ja liput myytiinkiin loppuun edellisvuosien tapaan. Myös leirintäalueella caravan- ja autopaikat myytiin loppuun. Tapahtuma pääsi lipputavoitteeseensa ja viime vuoden kävijämäärä ylittyi odotusten mukaisesti. “Huikea artistikattaus näkyi niin lipunmyynnissä kuin festivaalialueen tunnelmassa koko juhannuksen ajan” kommentoi festivaalipäällikkö Allu Koskinen. “Järjestäjän näkökulmasta tapahtuma oli oikein onnistunut, ja tunnelma on pysynyt joka päivä katossa niinkuin juhannuksen juhlintaan kuuluu” toteaa Koskinen festivaalin loppusuoralla.

Superedulliset Early Bird -liput tulevat Tikettiin myyntiin maanantaina 24.6.2019 hintaan:

3PV 95€
3PV VIP 175€

Tahko Juhannus 18.-20.6.2020

www.tahkojuhannus.fi
Facebook: www.facebook.com/tahkojuhannus
Instagram: @tahkojuhannus

 

Lisätietoja

info@realabertpromotion.fi
+358 50 359 3990

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email