Cafe Väinön Live-Lauantai

18.7.2020
15:00 — 20:00

Muistat kuppilat Mellyksen, Tuomarin varmaan. Punakan Petterin ja hänen pusut niin armaat. Mut Duo Huono tää, sulta usein unhoon jää… Muistoja yhdeltä asiakkaalta.

”Vuosi taisi olla muistaakseni 2004. Kaunis toukokuinen ilta. Melly’s Pubin terassin kesäkauden avajaiset ja siellä viihdyttämässä, kiihdyttämässä janosta kansaa DUO HUONOT feat. Kottarainen. Ai jai jai sitä iltaa. Voi kun sen vois kokea uudestaa.”

Ha! Mitäpä tuota muistelemaan. Tottakai voi. Tämä on todellakin mahdollista. Sen voi kokea tulevana lauantaina Café Väinössä.

DUO HUONOT feat. Kottarainen REUNION Café Väinössä, la 18.7. Klo 18. Turha tähän on mitään kuvausta duosta on kertoo. Tietäjät tietää. Ketkä ei tiedä kysykää Petteriltä. RPS Stagella: Klo 15 Korkala & Kallio (Suomipopii ja ripaus iskelmää) Klo 18 Duo Huonot feat. Kottarainen

Vapaa pääsy.

Cafe Väinö sijaitsee idyllisellä Väinölänniemen uimarannalla. Pääset kätevästi Väinölänniemelle keskustasta, joko kävellen (torilta 1,5 km), autolla, kaupunkipyörällä, Bike Taxilla, veneellä tai bussilla numero 1. Cafe Väinö on auki joka päivä klo 10-20 säävarauksella.

Tervetuloa!

Jakaminen