Sunsets Kuopio

2.8.2019 — 3.8.2019
14:20 — 15:20

Sunsets Kuopio on Suomen suurin urheilun ja viihteen ilmaistapahtuma! Tapahtuma järjestetään 1.-3.8.2019 Kuopion Satamatorilla. Ohjelmassa on viime kesän tapaan laadukasta beach volleyta, viihdettä, runsaasti oheislajeja sekä koko perheen aktiviteetteja. Esiintyjinä on tänä vuonna STEREO, Pete Parkkonen, Stig ja Dj Amanda Harkimo.

Sunsets Kuopio kokoaa Kuopion sataman alueelle osallistujat yli kymmenestä eri lajista. Beach volley pelaajat ottelevat valkoisella hiekalla, Kuopio Veneilee vesillä ja Balooza kamppaillaan läpi sataman alueen. Sunsets Kuopio -tapahtumassa ratkotaan myös Kuopion Vahvin -titteli sekä liaanihypyn Suomen mestaruus. Uutuuksina mukaan tulevat Sami Hedbergin Pullukka Run, tennis, SUP Polo sekä Beach suliksen SM-kilpailut. Tekemistä löytyy perheen pienimmillekin, kun Lelukauppa Partanen luo lastenmaailman satamatorin nurmelle. Iltabileissä tunnelmaa vauhdittavat Pete Parkkonen, Stig, DJ Amanda Harkimo ja Stereo. Yleisölle kaikki tämä on nähtävissä ja koettavissa maksutta!

VIP-lipulla pääset seuraamaan tapahtumaa aitiopaikalta, rentoutumaan saunamaailmaassa ja Jacuzzi-porealtaissa sekä juhlimaan Dress White -teemabileissä. VIP-lippuun sisältyy Nordic Gourmetin järjestämä ruoka kumpanakin päivänä, katujunakierros Kuopion ympäri sekä risteily Roll M/S Princess -laivalla. VIP-liput oikeuttavat pääsyyn VIP-alueelle perjantaina ja lauantaina.
VIP-liput 125€

 

Jakaminen