Ei järjestetä / Tahko Juhannus 2020

18.6.2020 — 20.6.2020
15:00 — 00:00

TAHKO JUHANNUSTA EI JÄRJESTETÄ TÄNÄ VUONNA

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että Tahko Juhannusta ei voida tänä vuonna järjestää. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä.  

Jos haluat juhlia ensi vuoden Tahko Juhannuksessa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Tahko Juhannukseen 2021. Tahko Juhannus juhlitaan ensi juhannuksena kolmipäiväisenä Tahkovuoren Event Parkissa 24.-26.6.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian.

Jos haluat palauttaa jo ostetun lippusi, lippurahat palautetaan asiakkaille sen lippukaupan toimesta, josta olet lippusi ostanut. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Lippurahojen takaisinhaku on tehtävä 30.6.2020 mennessä. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet Tiketti ja Lippu.fi.

Tahko Juhannuksen nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen lippupalautusten ohjeet ja linkit, tsekkaa osio täältä: www.tahkojuhannus.fi/ukk

Jos sinulle herää kysymyksiä, joihin ei vielä vastausta UKK-osiosta löydy, niin laita meille somessa yksityisviestiä ja vastaamme mahdollisimman nopeasti. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä, viivettä saattaa välillä esiintyä, tarkistathan ensin UKK’n viimeisimmän version nettisivuilta ennen kysymyksen lähettämistä. Päivitämme nettisivujemme usein kysyttyjen kysymysten vastauksia kaiken uuden tiedon pohjalta.

Nyt yhdessä vaikeiden aikojen yli ja kohti ensi vuotta ja rakkauden juhannusta 2021 <3

Huolehdi itsestäsi ja lähimmäisistä!

Lisätietoa: www.tahkojuhannus.fi

Facebook: www.facebook.com/tahkojuhannus
Instagram: @tahkojuhannus

Jakaminen