Cafe Väinö ilmakuva

Lisätietoja

info@realabertpromotion.fi
+358 50 359 3990

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Virkistys-, tyhy- ja tyky -päivät

Tule virkistäytymään Saunalautalle, taklaamaan työkavereita Kuplafutiksen parissa, tai lisää päivään ripaus glamouria limusiinikyydillä! Järjestämme toiveesi mukaisen virkistäytymispäivän, kysy tarjousta vuokratuotteistamme tai muunlaisesta ohjelmasta, mitä tapahtumallesi toivot.

Referenssi, Documtec Oy:

”Real Albert Promotion järjesti yrityksemme TyHy-päivän. Yhteys Alluun ja alkoi tapahtumaan. Päivä starttasi kuplafutiksella Vänärin upeissa maisemissa ja jatkui olutjoogalla Cafe Väinön terassilla. Joogan jälkeen Bike-taxeista koostuva armeija nouti meidät keskustaan ruokailemaan. Ruoan päälle limusiini kurvasi ravintolan kulmalle ja kyyditsi porukkamme viettämään aurinkoista iltapäivää Saanan VIP-saunan äidilliseen lämpöön. Saanalta matka jatkui limusiinin jousilla illallisen kautta jatkoille Albatrossiin meille varattuun ja nimettyyn pöytään. Järjestelyt toimivat todella hyvin ja porukkamme oli päivästä innoissaan.

Kaikki tämä hoitui helposti yhdellä kontaktilla. Voin suositella ja tulemme itse käyttämään Real Albert Promotionin palveluita myös jatkossa.”

FACEBOOK

Real Albert Promotion | Y-tunnus: 2596183-6 | Käsityökatu 18, 70100 Kuopio | 050 436 8322 | info@realalbertpromotion.fi