Kesän parhaat menovinkit Kuopiossa

Kokosimme kesän parhaat menovinkit lähimatkailuun Kuopiossa, tsekkaa tästä alta lista aktiviteeteista ja uunituoreista uutuksista, joista löytyy jotakin puuhaa vauvasta vaariin!

1. Kuopion Saunalautta

Nauti ensiluokkaisesta saunakokemuksesta Kallaveden laineilla! Saunalautan pehmeistä puulöylyistä ja paljun syleilystä nauttii jokainen vauvasta vaariin, SUP -laudat tuovat hieman lisämaustetta vedessä polskimiseen ja grillissä valmistuvat eväät koko porukalle.

2. Kuopion Kuplafutis

Kuplafutis on hengästyttävän hauska, leikkimielinen urheilulaji jossa futista pelataan hupaisat suojakuplat päällä! Sääntöjä Kuplafutiksessa ei juurikaan ole, kunhan pelaa reilusti ja pitää hauskaa.

3. Kuopion Limusiini

Ripaus luksusta arkeen? Kuopion Limusiinissa järjestät romanttiset treffit, unohtumattomat synttärit tai vaikkapa yllätysohjelman illanistujaisiin! Hulppea Hummer H2 kyydittää asiakkaita niin Kuopiossa kuin lähipitäjissä, ja ammattikuskimme varmistaa asiakkaidemme onnistuneen elämyksen.

4. Lasten Sähkömönkijäsafari UUTUUS!

Sähkömönkijäsafarilla lapset pääsevät kokeilemaan pienikokoisella mönkijällä Väinölänniemen ympäri kulkevaa safarireittiä! Reitti kulkee kevyen liikenteen väylää pitkin upeissa rantamaisemissa. Safarikierroksen päätteeksi koko porukka pääsee nauttimaan jäätelöt ja pillimehut Cafe Väinön terassilla. Huom. ei sateella.

5. SUP -lautailu Vänärillä

Mikä olisikaan kesäisempää tekemistä kuin Väinölänniemen upeissa maisemissa SUP -lautailu! Jopa kymmenen hengen porukat pääsevät matkaan uimarannan kupeessa sijaitsevalta Cafe Väinöltä, johon pääsee nopeasti ja kätevästi autolla, pyörällä, tai keskustasta vaikkapa kävellen.

6. Kanoottiretki Väinölänniemellä UUTUUS!

Cafe Väinön kanadalaiskanootit ovat helppo ratkaisu pienille ryhmille sekä lapsiperheille. Yhteen kanoottiin mahtuu kolme henkeä, esim. kaksi aikuista ja yksi lapsi yhteen kanoottiin. Painoraja 300 kg. Väinölänniemeltä on helppoa ja turvallista lähteä melomaan!

7. Pomppulinnat lastenjuhliin

Pomppulinnat sopivat myös poikkeusolojen juhlavetonaulaksi! Vaikka isoja juhlia ei voikaan tällä hetkellä järjestää, pomppulinna riemastuttaa varmasti synttärisankaria ja lähimmäisiä. Pomppulinnat toimitamme ja asennamme suoraan asiakkaalle, joten tämän helpommaksi juhlajärjestelyt eivät muutu!

8. Monipuoliset pelit piristämään arkea

Miltä kuulostaisi biljardipöytä, flipperi, Whack-a-mole, korispeli, tai vaikkapa jousiammuntapeli kotiin kuljetettuna? Vuokrapelit tuovat piristystä arkeen ja ne toimivat erinomaisena vetonaulana esim. syntymäpäiväjuhlilla.

9. Väinön Megalautta

Cafe Väinön megalautalla kelpaa paistatella Vänärin uimarannan kupeessa! Lautalta on helppo pulahtaa virkistävälle uinnille ja fiilistellä kesätunnelmaa Kuopion kauneimmalla rannalla. Lauttaa mahtuu 6 henkeä.

10. Aikuisten Sähköpotkulaudat UUTUUS!

Sähköllä toimivilla potkulaudoilla kelpaa huristella pitkin Kuopion kesäisiä katuja! Potkulaudan ovat helppokäyttöisiä, ja kolmen tunnin aikana akku kestää n. 25-50 km ajoa, riippuen hieman maastosta ja ajotyylistä. Eli ei muutakun eväät reppuun mukaan ja kruisailemaan! Huom. ei sateella.

Kaikki mainitut vuokratuotteet ja elämyspalvelut toteutetaan viranomaisten määräyksiä noudattaen ja hygieniasta huolehtien. Voit kysyä lisätietoja WhatsAppilla numerosta +358 50 359 3990 tai sähköpostilla: info@realalbertpromotion.fi

Lisätietoja

info@realabertpromotion.fi
+358 50 359 3990

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email