Pikkujoulut 2020 turvallisuudesta tinkimättä.

Nyt on aika varata 2020 pikkujoulut. Anna ammattilaisen auttaa järjestelyissä ja toteutamme pikkujoulunne turvallisesti kaikki viranomaisohjeet huomioiden. Ryhmänne voi rauhassa keskittyä rentoutumiseen ja tapahtuma-alan ammattilainen vastaa kaikista järjestelyistä.

Pikkujoulupakettimme ovat suunniteltu niin että juhlijat ovat varmasti turvassa. Aktiviteetit ja ohjelmat ovat valittu niin että mm. turvavälit ja hygienia-asiat ovat erityisesti huomioitu.

Sähinää vai leppoistelua?

Real Albert Promotionin valikoimassa on huomattava määrä elämyksiä ja aktiviteetteja. Voimme järjestää pikkujoulunne niin että ryhmä saa kunnolla rentoutua ilman ylimääräistä ajatustyötä. Tai sitten laitetaan kunnon rähinä päälle ja tehdään erilaisia aktiviteetteja! Valikoimassamme on aktiviteetteja kouhuviinijoogasta lasersotaan – tietenkin pyrimme toteuttamaan myös asiakkaan erityistoiveet.

Pikkujoulut 2020 – esimerkkipaketti:

Ryhmä jaetaan kahteen ryhmään. Toinen porukka pelaa Kuplafutista. Toinen porukka lasersotaan. Aktiviteetteja jatketaan tunnista puoleentoista taukoineen ja vaihdetaan lajeja keskenään. 

Riehumisen jälkeen otetaan rennommin – näyttävä limusiinikuljetus siirtää juhlaväen toisaalle missä rentoudutaan olut- tai kouhuviinijoogan parissa. Samalla tulee venyteltyä lihakset kunnolla. Joogasta siirrytään kylpylään ja laittaudutaan kuntoon illallista varten.

Illalliselle varataan teemaan ja budjettiin sopiva tila sopivalta etäisyydeltä. Iltaohjelmassa voi olla vaikka puheita, stand uppia, karaokea, pelejä & kilpailuja – tai sitten ei mitään ja voitte keskustella rauhassa ja nauttia upeasta illallisesta.

Räätälöity avaimet käteen palvelu 

Ota yhteyttä ja katsotaan miten teidän juhlat on käytännössä toteutettavissa! Ohjeistamme erityisesti turvallisuuteen liittyvissä asioissa. Monen vuoden kokemuksen myötä osaamme myös ehdottaa teille ideoita ja ajatuksia illan kulusta!

Voit varata esimerkkipakettimme tai pelkän yksittäisen palvelun. Limusiinikyyti, Kuplafutis tai tuottaja pikkujouluihin on saatavilla myös erikseen.

Ota yhteyttä:

+358 50 359 9990
info@realalbertpromotion.fi

Lisätietoja

info@realabertpromotion.fi
+358 50 359 3990

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email