Polttarit Kuopiossa!

Kuopion Saunalautta

Aiotko järjestää polttarit Kuopiossa? Real Albert Promotionin tarjonnasta löydät runsaasti ohjelmaa ikimuistoisiin polttareihin! Katso eri ohjelmapaketit ja elämykset alta:

Kuopion Saunalautta vie polttariporukan Kallaveden laineille

Jos kaipaat polttareihin saunomista, hyvää ruokaa, juomaa ja rentoa meininkiä, Saunalautta on suunniteltu juuri sitä varten! Saunalautalla aika kuluu kuin siivillä uiden, saunoen ja SUPpaillen. Lautalta löytyy grilli omia eväitä varten, tai vaihtoehtoisesti voit kruunata Saunalauttaelämyksen Intron herkullisella tilausmenulla, joka toimitetaan suoraan lautalle. Lue lisää Kuopion Saunalautasta!

Kuopion Kuplafutiksessa otetaan kavereista mittaa – hauskanpitoa unohtamatta

Kuplafutis on leikkimielinen urheilulaji, jossa pelaajat pukevat päälleen ilmalla täyteen pumpatut muovikuplat. Kuplat suojaavat ylävartalon niin, että futiksen pelaaminen ja taklailu onnistuvat turvallisesti. Kesällä pelaaminen tapahtuu nurmella, talvella joko lumella tai sisätiloissa. Parhaat pelit saa aikaiseksi vähintään 8 hengen polttariporukalla, sääntöjä ei juuri ole kunhan pitää hauskaa ja pelaa reilusti. Lue lisää Kuopion Kuplafutiksesta!

Kuopion Limusiinilla ripaus glamouria polttareihin

Hummer H2 -limusiinimme tarjoaa ensiluokkaista kyyditystä – mihin tahansa oletkaan menossa! Voit tilata kyydin jatkoillle, etkoille tai polttareita seuraavalle aamulle, polttariseurua viihtyy kyydissä takuuvarmasti. Lue lisää Kuopion Limusiinista!

Unelmien polttaripäivä Kuopiossa

Voiko Real Albert Promotionin palveluita yhdistää? Tottakai voi, ja tuloksena onkin unelmien polttaripäivä Kuopiossa! Kokoa polttariporukka, ja aloita päivä Vänärillä missä on luvassa hikiset Kuplafutistaistelut. Siitä matka jatkuu Satamaan ja Kuopion Saunalautan kyytiin, missä porukkaa odottaa herkulliset tarjoilut ja lämmin sauna. Saunomisen jälkeen juhlat siirretään limusiinin kyytiin, ja sieltä jatkoille missä odottaa pöytävaraus tarjoilujen kera. Kuulostaako hyvältä? Kysy tarjous!

Pientä kivaa juhlaohjelmaan

Jos polttarikokonaisuus on jo hallussa, ja haluaisit jotain lisäohjelmaa polttareihin, katso mitä muita vuokratuotteita meillä on tarjolla. Pelejä löytyy kaikkeen lähtöön, sieltä vain valikoimaan parhaat päältä ja hauska lisä juhliin on taattu.

Lisätietoja

info@realabertpromotion.fi
+358 50 359 3990

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email