Sähköpyörä vuokrausehdot

Vuokrausehdot

Mukavaa, että päädyit valitsemaan sähköavusteisen polkupyörän Real Albert Promotionilta / operaattorilta.

Yleiset ehdot

1 § Sähköavusteisen polkupyörän vuokrausehdot ja -säännöt sekä säädökset määritellään näissä vuokrausehdoissa, vuokraussopimuksessa sekä Suomen lainsäädännössä.  Allekirjoittamalla vuokrausopimuksen sitoudut noudattamaan näitä vuokrausehtoja.

2 § Vuokratut sähköpyörät ja lisävarusteet ovat vuokran antajan omaisuutta.

3 § Lisävarusteita sähköpyörissä on pyöräilykypärä. Pyydettäessä asiakas voi myös erikseen lainata polkupyöräpumpun.

4 § Asiakas ei saa luovuttaa sähköpyörää kolmannelle osapuolelle.

5 § Sähköpyörää ei saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle.

6 § Vuokrahinta maksetaan etukäteen ennen vuokrauksen alkamista operaattorille tai Real Albert Promotionille.

Henkilöllisyyden toteaminen

7 § Asiakkaan henkilöllisyys tarkastetaan poikkeuksetta vuokrauksen yhteydessä voimassa olevalla kuvallisella henkilöllisyystodistuksella (passi, EU-ajokortti tai henkilökortti).

8 § Alle 18-vuotias henkilö voi vuokrata sähköpyörän huoltajansa seurassa.

Vakuus ja vahingot

9 § Asiakkaan tulee jättää vuokrauksesta vakuus. Vakuudeksi käy voimassa oleva kuvallinen henkilöllisyystodistus (passi, ajokortti tai henkilökortti)

10 § Jos sähköpyörä palautetaan sovitun määräajan jälkeen, asiakas suorittaa hinnaston mukaisen lisämaksun. Jos asiakas palauttaa pyörän ennen sovittua määräaikaa, hän ei ole oikeutettu vuokrauksesta maksetun vuokrahinnan palautukseen.

11 § Allekirjoittaessaan vuokraussopimuksen asiakas on vastuussa kaikista vahingoista sekä katoamisista, joita sähköpyörälle ja lisävarusteille tapahtuu vuokrauksen aikana sekä on täysin tietoinen näistä vuokrausehdoista.

12 § Omavastuu on 800€ sähköpyörän kadotessa tai tuhoutuessa kokonaan. Tämä ei ole kuitenkaan voimassa mikäli asiakas kadottaa tai tuhoaa sähköpyörän tahallisesti. Muut vahingot sähköpyörälle ja lisävarusteiden katoaminen ja/tai vahingoittuminen maksetaan jäljempänä olevan hinnaston mukaisesti tai sovitaan tapauskohtaisesti.

Asiakkaan vastuu

13 § Asiakas vakuuttaa sitoutuvansa huolehtimaan sähköpyörästä niin, että lukko aina lukittuina, kun sähköpyörä on ilman valvontaa sekä kaikki irroitettavat lisävarusteet (lukon avaimet, pyöräilykypärä sekä mahdollinen pumppu) ovat tällöin asiakkaan mukana. Sähköpyörä tulee lukita U-lukolla kiinteään kohteeseen, kuten tolppaan, pyörätelineeseen, kaiteeseen tms. Asiakkaan ei tule jättää sähköpyörää kohtuuttoman pitkäksi aikaa ilman valvontaa.  Akkua ei saa irroittaa, kuin operaattorin pyytäessä.

14 § Varkauden tai liikennevahingon sattuessa asiakkaan tulee ottaa välittömästi yhteys poliisiin (soita 112) ilmoituksen tekoa varten, sekä ottaa välittömästi yhteys myös Real Albert Promotionin tai operaattorin henkilökuntaan. 

15 § Asiakas vakuuttaa ymmärtävänsä, että hänellä ei ole oikeuksia vaatia korvauksia Real Albert Promotionilta tai operaattorilta henkilö- tai omaisuusvahinkojen sattuessa, kun sähköpyörä on asiakkaalle vuokrattuna.

16 § Asiakas on täydessä vastuussa kaikista vahingoista mitä tapahtuu, kun sähköpyörä on hänelle vuokrattuna, kunnes se on palautettu Real Albert Promotionille / operaattorille ja todettu olevan moitteettomassa kunnossa. Vahinkoihin sovelletaan näiden ehtojen mukaisesti voimassa olevaa Suomen lainsäädäntöä.

Real Albert Promotionin vastuu

17 § Real Albert Promotion / operaattori vastaa sähköpyörän hyvästä teknisestä kunnosta ja vakuuttaa, että sähköpyörä on huollettu säännöllisesti.

18 § Operaattori varaa oikeuden olla vuokraamatta sähköpyörää ilman selityksiä, jos asiakas ei vaikuta luotettavalta, vaikuttaa kykenemättömältä ajamaan sähköpyörää tai huolehtimaan turvallisesti sähköpyörästä.

Turvallisuus

19 § Asiakkaan tulee ymmärtää, että pyöräilyyn liittyy aina omat riskinsä sekä käyttäessään Real Albert Promotionin / operaattorin palveluja asiakas tekee sen täysin omalla vastuullaan. Real Albert Promotion tai operaattori ei vakuuta asiakasta henkilö- tai omaisuusvahinkojen varalta.

20 § Asiakkaan tulee käyttää lisävarusteena tarjottavaa pyöräilykypärää Suomen Tieliikennelaki 90 §:n mukaisesti.

Peruutukset

21 § Peruutukset varauksista tulee tehdä viimeistään vuokrausta edeltävänä päivänä sähköpostilla tai puhelimella. Opeeraattori varmistaa peruutuksen jolloin mahdollinen etukäteen maksettu vuokrahinta palautetaan asiakkaalle. Muussa tapauksessa opeeraattori veloittaa varauksen mukaisen maksun.

Rikkoutumiset

Mikäli asiakas ei mainitse rikkoutumisesta tuplataan varaosa ja korjaus hinnat, koska pyörä on pidempään pois käytöstä.

1.Ketjujen katkeaminen 55€ + työ 30€

  1. Renkaan puhkeaminen 20€ + työ 30€
  2. Rataspakan/ vaihtajan rikkoutuminen 70€ kpl + työ 80€
  3. Lukon/ avaimen hävittäminen 15€
  4. Näytön rikkoutuminen 140€

 

Lisätietoja

info@realabertpromotion.fi
+358 50 359 3990

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email