Tahko Juhannusta ja Kuopiorockia ei järjestetä vuonna 2020

Kuopiorockin aikataulut julki

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että Tahko Juhannusta tai Kuopiorockia ei voida tänä vuonna järjestää. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä.

Meitä harmittaa vietävästi, mutta juuri nyt on keskityttävä tärkeimpään eli ihmisten terveyteen.

Jos haluat juhlia ensi vuoden Tahko Juhannuksessa tai Kuopiorockissa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan molempiin tapahtumiin vuonna 2021. Tahko Juhannus juhlitaan ensi juhannuksena kolmipäiväisenä Tahkovuoren Event Parkissa 24.-26.6.2021 ja Kuopiorock Väinölänniemellä 29.-31.7.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumista julkaistaan mahdollisimman pian.

Jos haluat palauttaa jo ostetun lippusi, lippurahat palautetaan asiakkaille sen lippukaupan toimesta, josta olet lippusi ostanut. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet Tiketti ja Lippu.fi.

VIP -lippupaketin Real Albert Promotionilta ostaneisiin yritysasiakkaisiin ollaan vielä erikseen yhteyksissä.

Tahko Juhannuksen ja Kuopiorockin nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen lippupalautusten ohjeet ja linkit, tsekkaa osio täältä: www.tahkojuhannus.fi/ukk
www.kuopiorock.fi/ukk

Jos sinulle herää kysymyksiä, joihin ei vielä vastausta UKK-osiosta löydy, niin laita meille somessa yksityisviestiä ja vastaamme mahdollisimman nopeasti. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä, viivettä saattaa välillä esiintyä, tarkistathan ensin UKK’n viimeisimmän version nettisivuilta ennen kysymyksen lähettämistä. Tapahtumien nettisivujen usein kysyttyjen kysymysten vastauksia päivitetään kaiken uuden tiedon pohjalta.

Nyt yhdessä vaikeiden aikojen yli ja kohti ensi vuotta ja kaikkien aikojen festarikesää 2021!

Lisätietoja

info@realabertpromotion.fi
+358 50 359 3990

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email